Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

I over 30 år har jeg haft store problemer med min hud. Jeg har været til alverdens læger, der på må og få, har anbefalet den ene hudpleje efter den anden. Der er bare ikke nogen der har ramt virket. Den eneste behandling jeg har fået, der nogenlunde har virket var ved en hudpleje klinik, men den kostede boksen og da jeg hverken er bankdirektør, jurist eller lignende, så måtte jeg stoppe med det.

Erfaringer frem for ny læge

Jeg besluttede mig for, efter som jeg ikke havde råd til at bruge den dyre hudpleje behandling, at efterforske sagen selv og finde et produkt der vil passe til mig selv. Jeg gik i gang med, at går i de forskellige helsebutikker og købte en del produkter der måske ville hjælpe mig, men der var desværre ikke held ved nogen af dem. Jeg gav dog ikke op og forsatte min leden efter den gyldne hudpleje på nettet. Jeg faldt over flere netbutikker der handler hudpleje og der faldt jeg blandt andet over okoshoppen.dk også kaldet økoshoppen. Den butik kommer jeg tilbage til senere.

Google skulle vise sig at være lykken

Efter jeg begyndte, at bruge internettet/google til at søge efter min perfekte hudpleje. Begyndte jeg faktisk, at blive bedre og bedre til at bruge søgefraser i google. Det skal jo siges, at jeg er en klovn til det der med computere så bare det, at bare kunne finde ud af at bruge “” omkring et søgeord i google var meget nyt for mig.
Efter søgning på hudpleje mod uren hud og med samme problemer som mig, fandt jeg frem til flere forummer og blogge, hvor folk skrev om deres erfaringer, lige som jeg gør nu. Jeg fik indskrænket min søgning fra 10 hudplejer til kun 3.

Beslutningen for hvilken hudpleje det skulle blive.

Selvom jeg pludselig kun havde 3 at vælge imellem, viste jeg ikke lige helt hvilken jeg skulle vælge. Der var nemlig en prisforskel på 300 kr. Det er altså ok mange penge for mig. Derfor besluttede jeg mig for den mellemste af cremerne. Det var nu også den, der er blevet rost mest rundt omkring på nettet, så jeg var alligevel ret sikker i min sag, at den vil virke.
Det var bare ikke tilfældet her.

Endelig efter 1,5 års leden

Det var noget af en skuffelse for mig, at cremen ikke havde nogen virkning, nu hvor der var så mange der havde skrevet om guld og grønne skove, ved brug af den hudpleje. Derfor var jeg meget skeptisk med at købe en ny, men ved et tilfælde fik jeg et nyhedsbrev fra den tidligere omtalte webshop og der havde de den billige på tilbud. Derfor slog jeg til med det samme og købte hudplejen. Jeg havde ingen forventninger overhovedet da det var en billig creme, men godt nok var den økologisk.
Det viste sig faktisk at den billige hudpleje jeg havde købt, virkede perfekt til mig. Den dag i dag, efter at jeg har brugt den i 1 år, har jeg ikke haft nogen som helst problemer med uren hud og det er jeg meget glad for.

Disclaimer

Jeg har på ingen måde lyst til at fortælle hvilken creme jeg har købt, da jeg ikke vil misguide nogen ligesom jeg er blevet misguidet, men derimod vil jeg gerne dele adressen til der jeg har købt hudplejen. Som sagt hedder shoppen Økoshoppen.dk og adressen til deres hudpleje er her: http://www.okoshoppen.dk/shop/oekologisk-hudpleje-88s.html

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *