Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

Dating er blevet meget populært. Specielt dating på nettet har kronede dage. Hvis du, ligesom tusindvis af andre danskere, savner en kæreste, så er dating på nettet et rigtig godt sted at søge. Der er rigtig mange fordele ved netdating, men der er også nogle ulemper, som man skal tage højde for, inden man begiver sig i kast med datingen. Mange datingsites har i dag specialiseret sig i nicher og man kan med fordel finde ligesindede ved netop at finde et af de sites, som passer specifikt til en selv og den situation man nu er i. Et eksempel på sådan et dating site er 40plus, som har specialiseret sig i dating for folk over 40 år.

Fordele ved netdating

I dagligdagen har ofte et veletableret netværk af mennesker, hvor der ikke skiftes ud så ofte. Blandt disse havde du formentlig allerede fundet kæresten nu, hvis det skulle være jer to. Derfor er fordelen ved netdating, at du får kontakt med andre personer, end dem der lige er i dit normale netværk. En anden fordel ved dating på nettet er, at du bedre har mulighed for, at have gang i flere af gangen. Det gør det nemmere, at finde den eneste ene, når du kan date med flere. En yderligere fordel ved at date på nettet, er at du sparer tid og penge. Et traditionelt sted, at opsøge kærester, er på en bar. Det er både dyrt og en tidsrøver – specielt hvis du har tendens til tømmermænd dagen efter. På nettet slipper du for dette rituelle parringsritual og så er det endda ofte gratis!

Ulemper ved dating på nettet

Selvom der er flest fordele, så er der også nogle ulemper, så gør, at man skal tage nogle forholdsregler inden man går i krig med dating på nettet. Fx så er man som udgangspunkt anonym, når man er i gang med dating på nettet. Det betyder, at det nærmest er umuligt, at bedømme, om det folk de siger, er sandt. Man kan altså være uheldig, at blive snydt. Desuden er det på forhånd umuligt at vide, om den menneskelige kemi er der – også selvom der virtuelt er kemi.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *