Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

I dag ankom pakken fyldt med en masse lækkert babyudstyr fra babybutikken Babyland.dk. Vi har brugt lang tid på at vælge det rette babyudstyr. Vi har både været i Babysam og Ønskebørn, men vi valgte at købe stort set al vores babyudstyr online hos Babytorvet.dk.

Det er imponerende så meget babyudstyr, man skal anskaffe sig, før guldklumpen kommer. Vi har købt alt fra Neonate babyalarm, sengerand, puslepude, ammepude, sutteflasker, brystpumper osv. osv.  Listen, som jeg havde lavet, fyldte 2 A4 ark, så Søren var bestemt ikke stolt af mig.

Søren bad mig flere gange om at korte listen lidt ned eller vælge nogle billigere mærker. Men når det kommer til mine børn, så nægter jeg at gå på kompromis. Udstyr til børn skal være af den bedste kvalitet, så de ikke bliver udsat for nogen form for fare.

Sengerand

Søren og jeg havde blandt andet en snak om sengeranden. Jeg ville enten have en sengerand fra Smallstuff, Sebra eller Babydan og Søren mente, at vi bare skulle købe en ”noname”.  Men det nægtede jeg simpelthen, for en sengerand er ikke kun til pynt, den er der også for at beskytte barnet mod at få arme og ben i klemme.

Jeg endte derfor med at få min vilje, og vi købte en utrolig flot sengerand fra Smallstuff. Denne sengerand er i en rigtig lækker og kraftig kvalitet, som gør, at den kan stå selv uden brug af bindebånd, se hvor flot den er.

Et sted hvor jeg dog gik en smule på kompromis, var da vi skulle købe barnevogn. Jeg havde hele tiden sagt, at jeg ikke vil have en brugt barnevogn, men da vi så priserne, tog jeg det i mig igen. Vi kiggede på både Brio, Emmaljunga og Odder barnevogne, som alle tre er lækre vogne men også dyre vogne.

Heldigvis fandt Søren en brugt Odder barnevogn på DBA.dk, som simpelthen var så pæn og velholdt. Vi sparede 3.500 kr. forhold til nyprisen, så vi er meget tilfredse.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *