Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

40plus dating er blevet populært som aldrig før i de seneste år. Mange ældre singler har opdaget alle fordelene ved netdating, og bureauerne ser store stigninger i antallet af ældre, der bruger denne form for service. Flere og flere hører succeshistorier fra venner og bekendte, og desuden er der sket en ændring i den generelle opfattelse hos folk. Førhen var det et meget tabubelagt emne, og ikke noget man ønskede at tale højt om. I dag er det nærmest blevet et modefænomen, og man skammer sig ikke længere over at have mødt ens partner online.

Det er aldrig for sent at finde kærligheden med netdating

Desuden føler seniorerne i højere grad at det aldrig er for sent at finde kærligheden, og det motiverer dem til at deltage online, og gør at 40plus dating er blevet populært som aldrig før. Desuden er det en kendsgerning at mange singler får mere tid som ældre, hvor børnene f.eks. ikke længere bor hjemme, og især når man kommer op i pensionsalderen vil der opstå et behov for at udfylde et tomrum.

Er internetdating kun for unge?

Førhen appellerede denne form for dating mest til den yngre generation, som også i højere grad ser deres PC og internettet som uundværlige redskaber i hverdagen, men mange bureauer har indset at deres ældre kunder er de mest succesfulde. På sider henvendt til ældre er der ofte en mere åben og afslappet indstilling til tingene i forhold til de sider hvor der er mange yngre brugere, måske fordi man med alderen hviler mere i sig selv, og ikke på samme måde ønsker at tegne et perfekt billede af hvem man er eller leve op til andres forventninger. Mange sider har flere tusinde seniorer tilmeldt i 40’erne, 50’erne, 60’erne og ældre end det.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *