Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

Noget af det sjoveste man kan få ind i sit hjem, er et godt bordspil som f.eks. bordcurling eller det klassiske bobspil. Her kan ung såvel som gammel få timevis til at gå med at dyste mod hinanden. Og spiller man i hold, bliver det næsten endnu sjovere.

Det er rart at komme op at stå

En af de gode ting ved de sjove bordspil er også, at man kan komme op at stå og ikke bare sidder i sofaen foran tv’et eller med iPad’en i hånden. Det er en kærkommen afveksling til al den elektronik vi omgiver os med og benytter i vores hverdag.

En del af os husker nok de lidt større udgaver af bordspillene fra vores barndom, hvor de ofte stod i idrætshaller, fritidsklubber eller sågar i deciderede spillehaller osv. Og her kan man hurtigt mindes de mange sjove stunder sammen med kammeraterne, når man dystede i de forskellige spil. De samme muligheder kan man nu stort set få derhjemme – også uden at fylde hele huset op med store spil.

Mange af de bordspil, man kan købe til brug i hjemmet, er nemlig lavet, så de ikke fylder alt for meget. Og samtidig er de også lette at pakke sammen og opbevare, når de ikke er brug.

Lav en spilaften/spildag med venner eller familie

Invitér vennerne eller familien forbi til en spilaften/spildag med nogle af de sjove bordspil. Der vil ikke gå længe inden I tænker: Hvorfor har vi da ikke gjort det noget før?
Bordspillene bringer hurtigt det indre legebarn frem i en og inden længe løber tiden hurtigere end I havde forestillet jer.

Der er noget helt specielt fængslende, underholdende og sjovt over de mange bordspil. Og i kan let få mange timer til at gå med at finde ud af, hvem der er den lokale mester i de sjove bordspil.

 

Disclaimer