Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

Julen og nytåret er overstået. Måske blev vi skuffede over, at vi ikke kunne være sammen med resten af familien, sådan som vi havde planlagt. Corona er jo i omløb med stor hast, og rigtigt mange har været – eller er syge med omikron-varianten. Og ja, det er da trist, at vi ikke kunne mødes over julemiddagen og en hyggelig fest sammen med familien. Men der er dog også noget at glæde sig over. Fx at du ikke skulle sidde der og være flov, over at du glemte at købe en julegave til din tante. Du kan nemlig nå det endnu. Gaverne fik I jo slet ikke udvekslet, så det skal ske i de kommende uger.

Tid til udsalg

Du har med andre ord vundet lidt tid. Du har tid til at finde en lille gave til tanten. Samtidigt har du også den fordel, at der er mange steder, er udsalg – endnu. Men hvad skal du give din tante? Måske en sød, lille pyntegenstand, eller et par smukke glas. Hvis jeg var i dit sted, så ville jeg bruge en times tid på at gå på internettet og søge efter ”isenkram udsalg”. Jeg ville kigge på de sites, jeg får frem. Jeg ville lade mig inspirere af, hvad man kan få. Der er nemlig rigtigt mange gode tilbud. Du kan derfor spare ret mange penge. Ofte vil du se tilbud, hvor du kan spare helt op til 65% – 70%. Det er, da noget man skal overveje. Og der er tilbud til alle pengepunge. Både de tynde og de tykke! Du har sikkert også lidt gavepapir til overs, så den genstand, du vælger, kan blive pakket pænt ind, inden du skal besøge hende, så I kan udveksle julegaver.

Kig også efter stel og glas

Og når du nu er inde på isenkræmmerens site, så kan det jo også godt være, at du finder lige præcist det stel, eller de whiskyglas, som du ikke fik skrevet på ønskesedlen. Er de også på tilbud, så køb dem da. Det ville jeg da gøre. Ok, det kan godt være, at der skal passes lidt på med forbruget her i januar. Men et godt tilbud er et godt tilbud – og jeg ville ikke holde mig tilbage, hvis jeg fandt lige præcist det, jeg mangler. Måske har du ikke tænkt på at spare penge sammen, så du har råd til at komme på indkøb under udsalget. Det kan da være, at du skal overveje det, til næste år.

Giver I stadig gaver?

Måske har I aftalt, at I ikke giver hinanden gaver. Ja, så er du heldig. Fordi du kan faktisk finde mange små – og store – genstande hos en isenkræmmer, som du kan bruge som fødselsdagsgaver, værtindegaver og den slags. Vi holder jo ikke helt op med at give hinanden gaver, selvom vi vælger julegaverne fra. Og til den slags gaver er isenkræmmerens udsalg også ideelt. Du kan nemlig finde gaver til alle hos isenkræmmeren: Din far, din tante, din nevø. Ja, i nogle tilfælde kan du også finde en praktisk lille gave til et lille barn.

Disclaimer