Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

Kan du huske, hvor forvirret du blev i sommers, da I lige var flyttet til Fyn? Det var lidt svært at finde rundt i byen. Der var ting, der skulle ordnes. De skulle gøres hurtigt, så I kunne komme ind i en god rutine inden børnenes sommerferie sluttede. En af dem var, at du ville have bilen til rustbeskyttelse. Du googlede derfor efter ”Undervognsbehandling Fyn” og fik nogle adresser på servicecentre med Tectyl frem. Da du ikke havde haft en levende chance for at sætte dig ind i, hvor de specifikke adresser lå henne, kunne du heldigvis taste dem ind på din telefons GPS, og så fik du vejledning og kunne køre hen til servicecentrene for at få en aftale med en af dem. Nemt nok. Det gav dig også en lille chance for at lære byen bedre at kende.

Bedst anmeldte center

Men valgte du det rigtige center, der skulle lave undervognsbehandlingen? Det kan du muligvis ikke svare på endnu. I er jo blot inde den første vinter her på Fyn. Men hvis du valgte et af de servicecentre, som også er underlagt Teknologisk Instituts kontrol, så har du højst sandsynligt valgt det rigtige sted. Det er også meget sandsynligt, at du har fået den bedste rustbeskyttelse, man kan få. Der er nemlig forskel på de forskellige midler, der bliver anvendt til undervognsbehandlinger og rustbeskyttelse.

Ok, du valgte den miljøvenlige udgave, som ikke består af olie og opløsningsmidler. Det er godt at tænke på. Fordi vi skal jo passe på miljøet. Og den behandling, der sker med voks, er jo faktisk også meget mere effektiv. Har du også tænkt på, at du faktisk også har været med til at sikre, at medarbejderne på servicecenteret får et bedre arbejdsmiljø, fordi du valgte at få rustbeskyttelse til bilen, som er miljøvenlig?

Også godt for medarbejderne

Det har du. Det er nemlig ikke et ufarligt job, de har. Når de arbejder op undervognsbehandlingen, så skal de nemlig passe på. De skal bære masker, der beskytter dem imod at indånde de kemikalier, der eventuelt måtte være i midlerne, der anvendes. De skal også være præcise, når de sprøjter det på bilen. Vi skal jo ikke sprøjte det andre steder hen, så midlet går til spilde. Det kan være trættende. Det kræver koncentration. At arbejde med rustbeskyttelse af biler er ikke så ligetil en opgave som vi, der bare ejer en bil, måske går og tror. Vi har slet ikke erfaringen.

Det er også god støjdæmpning

Det er måske også derfor, at rustbeskyttelse af biler kan tage et par dage. Vidste du i øvrigt, at en god rustbeskyttelse også er en effektiv støjdæmpning af bilen? Men her er vi jo heldige, hvis vi valgte det rigtige servicecenter. Det vil nemlig tilbyde dig en lånebil, så du ikke skal tvinges til at bruge offentlig transport. Eller cykle i regnvejr! Lånebilen kan du tage med dig, når du har afleveret din bil, så den kan få rustbeskyttelse. Og du afleverer selvfølgelig nøglerne til lånebilen, når du henter bilen igen. Det er god service. Og du er sikker på, at din bil er blevet behandlet godt.

Disclaimer