Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

Når pengepungen klemmer

Der er ingen grund til at gå rundt og tælle hver eneste øre sammen. Selv om der garanteret er mange af ens venner, der gør lige præcis dette. Men hvorfor ikke finde et studiejob, der er en ideel måde at supplere SU’en på? Her er der mange der vælger at begive sig ud i et job hvor de kan være barnepiger.

Et job som barnepige er givende på rigtig mange måder, og er tilmed ofte ikke så svært at anskaffe sig. Et godt sted at starte her er at forhøre hos venner og familie, om der er nogen der mangler børnepasning. Hvis ikke det giver pote, må du række længere ud til dit udvidede netværk.

Dette kan gøres eksempelvis ved at skrive et jobopslag på sociale medier. Efter kort tid vil der med garanti komme mindst et par stykker der mangler nogle til at passe deres børn et par gange om ugen. Som barnepige er det naturligvis en mulighed at forhandle om lønne, hvilket er vigtigt at diskutere som noget af det første. Hvis du mangler penge er det i hvert fald helt sikkert at et job som barnepige er vejen frem.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *