Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

Som så mange andre mennesker går jeg og glæder mig til at det bliver sommer, jeg bliver så deprimeret i løbet af vinteren og kan bare ikke vente med at det bliver sommer så jeg kan komme ud og lufte bikinien på stranden og i haven.

Her, hvor jeg bor har en vi tagterrasse hvor man næste ugeneret kan ligge og slikke sol. Jeg har aldrig egentligt brugt den, men her henover vinteren har jeg været på slankekur så jeg har ikke længere et ulækkert bildæk jeg skal vise frem. Det har giver mig mere selvtillid og det er bare dejligt. Jeg tabte omkring 10 kilo på to måneder her i januar og februar. Vægttabet var egentligt meget nemt jeg brugte en slankekur med kostplan jeg fandt på nettet og så var det egentligt bare at følge den – det var meget nemt.

Nu er jeg på den anden side af det og har besluttet mig for ikke at være tyk mere, så jeg holder den samme kost som dengang jeg var på slankekur, dog ikke så stringent, der skal være plads til at have det sjovt.

Så nu er jeg klar til at lufte bikinien på tagterrassen så jeg kan få lidt farve inden jeg skal ud blandt andre mennesker, man kan jo ikke gå og ligne en palminhvid eneboer der aldrig har set solen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *