Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

En smukt redt seng kan være det designmæssige centrum i soveværelset. Den kan være med til at sætte farvetemaet og selve stilen for soveværelset. Sengetæpper kommer i mange designs, farver og materialer. Et sengetæppe kan ikke sammenlignes med en plaid, da sengetæppet dækker hele sengen. Du reder din seng med pænt og lækkert sengetøj og dækker hele sengen med et sengetæppe. De lækreste sengetæpper er i 100% bomuld.

Vælg et design, der passer til din stil

Et sengetæppe kan vise alt lige fra et formelt look til et mere afslappet look på din seng. Du kan også vælge at tilsætte matchende puder til dit sengetæppe. Nogle sengetæpper har endda hjørner syet ind, så de passer til sengen. Du kan få et mere afslappet look ved at bruge dem, der ikke har indsyede hjørner.

Sæt stilen med mønster

Mønstret på et sengetæppe kan sætte standarden for soveværelsets stil. Varme røde toner, bronze og gul mixet med grøn, violet og blå skaber nærmest en arabisk stemning. Tropiske mønstre med store blomster og jordfarver skaber mere en feriestemning i soveværelset. For en mere ren stil vælg et mere roligt design på sengetæppet eller måske noget ensfarvet, du kan pifte op med puder.

Tilbehør

Når du har fundet din stil i sengetæppe, er det tid til at tilsætte tilbehør. Det kan være alt lige fra lamper, puder, møbler etc. Vælg stilarter og farver, der går med sengetæppet – eller vælg et sengetæppe, der går med det øvrige. Skift af sengetæppe kan være en god måde at skabe hurtigt og billig forandring i soveværelset. Du kan også drapere en plaid over enden af sengen. Det kan være med til at skabe kontrast.

Også her er det værd at gå efter 100% bomuld, og det er den slags, du kan købe hos Merville: https://merville.dk/kat/plaider/

Disclaimer