Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

Hvis dine døre eller vinduerne i din bolig har set bedre dage, så er det muligvis tid til en udskiftning. Der kan nemlig være mange penge at spare på energiregningen i fremtiden, og Tømrer og Snedker BYG kan hjælpe dig.

Spar penge med udskiftning af vinduer

Utætte vinduer er en stor synder på din varmeregning, og du kan barbere et markant beløb af regningen hvert år med en udskiftning til nye energirigtige vinduer. Læs mere på Bedste-varmepumpe.dk om hvad vi kan tilbyde inden for energirenovering.

Et marked i rivende udvikling. Udviklingen inden for glasteknologi har været og er voldsom, og det kan komme dig til gode ved en udskiftning af døre og vinduer.

Termoglas er i dag ikke bare to stykker glas. Det er en højteknologisk konstruktion, som tillader varme at komme ind i en bygning, men ikke at slippe ud. De kan også frastøde varmepåvirkning udefra, hvis det er bedst for bygningen, mens den holder på varmen, som er indenfor.

Det betyder også, at du kan få større glaspartier, uden at du går på kompromis med bygningens isoleringsevne.​

Tilbud på udskiftning af vinduer

Kontakt os på Novaindex.com, hvis du vil vide mere om effekten af at udskifte vinduer eller døre. Eller hvis du ønsker et godt og uforpligtende byggetilbud fra tømrerfirma på udskiftning af dine døre og vinduer.

Om det er solafskærmende, lyddæmpende eller uigennemsigtige vinduer, kan vi stå for udskiftning og sikre dig et professionelt resultat. Derudover kan Tømrer og Snedker BYG hjælpe med at skaffe dig kontante tilskud til arbejdet.

Carporte / garager / udestuer! Det er ikke altid standart mål passer til dine ønsker. Vi opfører i samråd med dig, en garage / carport eller udestue som passer lige til dine ønsker.

Materialevalg efter eget ønske, du får en professionel rådgivning. Byg er er kendt for sin hurtige og effektive opstilling af carporte / garager og redskabrum, samt kilometervis af hegn udestuer m/m.

Energirenovering med korrekt energivejledning får du hos Bedste-varmepumpe.dk. Her i firmaet er vi uddannede BEDRE-BOLIG-rådgivere og energivejledere. Ligesom vi samarbejder med Bedste-varmepumpe.dk, som kan hjælpe dig med energirenovering og spare på energiomkostninger.

Derfor kan vi tilbyde dig en bedre-boligplan, ligesom vi også kan tage termiske billeder og give dig en sikker energirådgivning.

En bedre-boligplan stiller dig med alle kort på hånden, når du skal forhandle med din bank omkring energirenovering og lignende.
Som din rådgiver i bedre-boligplan, skal banken acceptere det resultat, som er fremkommet som følge af vores plan og energivejledning.

En bedre-boligplan indeholder en grundig gennemgang af:​

  • Familiens energiforbrug
  • Huset egentlige energibehov
  • Varmeinstallation
  • El-installation
  • Ventilation
  • Isolering
  • Klimaskærmen

​Resultatet bliver en plan, hvor alle udgifter er opgjort. Der bliver foreslået energibesparende foranstaltninger, inkl. tilbagebetalingstid, budget ,lånebehov og finansieringsforslag.

Spar mange penge på energirenovering Årlig besparelse med:​​

  • 1m2 termorude giver en årligt besparelse på kr. 260,-
  • 105m2 hulmur indblæst med 100mm – kr. 11.000,-
  • 130m2 loft isoleres fra 100 til 340mm – kr. 5.100,-

Har du en lidt kedelig facade, kan du gøre dem smukkere med træ,eller træfiber plader.

​Ved at sætte flotte træpaneler op under og over vinduer, eller andre steder kan du lave en unik facade igen andre har.

​Trænger din eksisterende træfacade til en udskiftning, står Tømrer og Snedker Byg gerne til rådighed og vejledning

Tømrerarbejde og snedkerarbejde​ i hele Danmark

Tømrer og Snedker Byg udfører mange forskellige indendørs snedkerarbejder. Vi benytter os af alle de tilgængelige materialer der findes. Og forpligter os til at udføre et godt stykke snedker håndværk for dig.

Vi overholder tidsfristerne, og rydder op efter os. Det drejer sig om Du /I er tilfredse. ​I vore dage findes der så mange forarbejdede lister, paneler, og specialprofiler, så det er blevet nemmere at udføre specialopgaver.

Hvad enten I skal bruge et tømrer firma til at bygge nyt, eller renovere jeres hus, bygge til eller bygge I.sal, så er Byggefirma Tømrer og Snedker Byg et godt valg.

Vi har over 20 års erfaring i byggebranchen. Sammen med vores samarbejdspartnere kan de overlade hele byggeriet til os. Så kan I nøjes med at glæde jer til det er færdigt.

Vil I gerne spare penge og har lyst til selv at bygge med, er dette også meget velkommen. Vi vil holde nogle byggemøder undervejs, så I hele tiden kan følge med i byggeriet, så undgår vi også misforståelser

Kilde: Novaindex.com firmaoversigt

Disclaimer