Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

Det giver vist sig selv at en slankekur er sund. Det er vel nærmest essensen i det hele at for at blive slank og tabe nogle kilo skal man spise sundt og være sund. Det er måske nemmere sagt end gjort? De fleste forbinder det med at være på slankekur med udsultning og noget der ikke er helt så sjovt.

Sådan behøver det ikke at være, der er flere slankekure, hvor man ikke behøver at sulte sig eller spise tåbelige ting som 98 bananer og 3 røde pølser for at tabe sig. Det er de slankekure som heller ikke kommer i pulverform, men som er bygget på helt naturlige ingredienser, og som er tilgængelige lige foran dig. Det eneste du skal vide er hvad det du bør spise hedder og måske hvorfor det hjælper dig med at tabe dig.

Det vigtigste for mig på en slankekur er at jeg ikke går rundt og er sulten hele tiden og at jeg ikke føler at jeg går glip af noget ved at vælge at være sund. Disse to ting kan godt lykkedes, det er ikke altid nemt, men de fleste ting der er værd at gøre er typisk ikke nemme. Hvis du vil opnå et vægttab der holder skal du også gøre noget for det.

Det nemme derimod er at spise de rigtige ting. Det man skal kigge efter er langsomme kulhydrater, din krop er bygget til hele tiden at forbrænde din mad og ved langsomme kulhydrater, spiser du mad som holder din krop i gang over hele dagen – i modsætning til hvis man spiser sukker (som er hurtig kulhydrat) som forbrændes og så går din krop i stå. De langsomme kulhydrater kan man læse mere om på www.effektivkur.dk – som også indeholder en masse informationer omkring slankekur og motion – hvis man er til sådan noget.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *