Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

Det er en virkelig sød ung pige, vi har boende hos os for tiden. Hun er amerikaner og er her som udvekslingsstudent, så hun skal blive boende hos os næsten et helt år i træk. Hele familien er begejstret for hendes søde og naturlige væsen, og det gælder da ikke mindst vores søn på 17 år, som vist har fået et godt øje til hende. Hun er også en både køn og charmerende pige, så det er der nok ikke så meget at sige til.

Hun hedder Connie og er allerede efter den første måneds tid faldet virkeligt godt til hos os, og hun er begyndt at lære nogle danske ord og vendinger, og vi kan mærke, at hun har et usædvanligt godt sprogøre.

Men en bestemt ting overraskede især min kone i starten. Connie har langt, nøddebrunt hår, som kunne være virkelig flot, men det var det bestemt ikke i starten. Selv jeg, der ikke går ret meget op i den slags ting, kunne med det samme se, at Connie gik rundt med meget ødelagt hår. Det var mat og trist at se på, og det var tydeligt, at hendes hår var meget tjavset i spidserne.

Da vi havde lært hinanden at kende, tog min kone sig sammen og foreslog Connie, at de sammen skulle gøre noget ved hendes hår. Ja gerne, hvis det er muligt, var Connies svar, for hun var godt selv klar over, at hendes hår så noget trist ud.

Hun fortalte, at hun hjemme i USA aldrig havde brugt andet til håret en ganske almindelig shampoo, som blev indkøbt i det lokale supermarked. Min kone nikkede forstående og besluttede sig for, at hun ville sætte Connie på en regulær og god hårkur for at give hendes hår mere glans og fylde.

Selv om min kone ikke ligefrem er fagperson, hvad hår angår, har hun gennem årene altid interesseret sig for, hvad der er sundt for hårpragten, og selv bruger hun altid shampoo af høj kvalitet, ligesom hun vist også bruger balsam i håret.

Det gør også sin virkning, for jeg må indrømme, at min kone har en virkelig flot hårpragt, og hun sørger også for, at vores datter på 13 år holder sit hår smukt og glansfuldt.

Men nu drejede det sig altså om Connie, og min kone startede med at læse lidt på forskellige internetsider om, hvad man kan gøre ved den slags trist hår. Hun fandt ud af, at der findes en række hårprodukter til præcis Connies hårtype – produkter som er specielt beregnet til at redde hår, der ellers ser ud til at være helt ødelagt.

Der blev købt ind til formålet, og Connie fik af min kone meget nøje anvisninger på, hvordan hun skulle bruge produkterne. Det er kun godt en uge siden, at de startede på Connies kur, men allerede nu kan vi alle se en tydelig forskel.

Det kan Connie også selv, og hun er meget taknemmelig for den indsats, min kone har gjort for hendes hår, og hun lover, at hun altid kun vil bruge produkter af ordentlig kvalitet til håret. Og så begynder hun også at bruge Scrunchies – hårelastikker med hår. De er faktisk meget seje!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *