Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

Det vil ikke være rigtigt at påstå, at der slet ikke er fordele ved at være enlig mor, for der er da situationer, hvor jeg for eksempel kan nyde at være alene om at træffe beslutningerne. Så undgår man uenigheder og måske skænderier med sin mand, så på den led er der nogle ting, der er nemmere ved at være alene.

Men der er helt afgjort også ulemper ved at være alenemor, som jeg er til en datter på fem år. I det daglige har Cecilie og jeg det fint sammen, men jeg vil da gerne indrømme, at det kan føles som noget af et slid, fordi man i forholdet til barnet er den eneste til at tage sig af alting.

Og så er der også det med økonomien, som helt naturligt er mere presset, når der kun er en enkelt indtægt at tage af. Jeg nyder godt af at have et godt og vellønnet job, så jeg mangler ikke noget i det daglige. Derfor behøver jeg heller ikke regne børnepengene fra det offentlige hvert kvartal ind i det daglige husholdningsbudget.

Det betyder, at både tøj og andre fornødenheder til Cecilie bliver købt ind en gang i kvartalet, når børnepengene er gået ind på min konto. Så nyder jeg at kunne bruge en masse penge på noget smart børnetøj uden at skulle tænke på, at det er ved at sprænge mit budget.

Nu er Cecilie blevet så stor, at hun selv er begyndt at interessere sig for sin påklædning, så når børnepengene er kommet, sætter vi os sammen ved computeren og finder noget tøj eller fodtøj til hende, så hun selv kan være med til at vælge.

Grunden til, at jeg køber så godt som alt hendes tøj i en webshop, er først og fremmest, at jeg kender Cecilie godt nok til at vide, at hun har temmelig svært ved at bestemme sig i de tilfælde, hvor hun selv må vælge, om for eksempel et par jeans skal være sorte eller mørkeblå. Og jeg er efterhånden faldet helt for butikken med børnetøj her.

Derfor kan det godt gå hen at blive noget af et helvede, hvis jeg slæbte hende med ind i en butik med tøj til  børn. Hun ville formentlig være flere timer om at beslutte sig, og det har jeg bare ikke temperament til.

Men når vi kan sidde og hygge os lige efter aftensmaden med at vælge tøj ud fra de oftest udmærkede billeder, som de forskellige webshops bringer, kan jeg sagtens leve med, at Cecilie har lidt svært ved at træffe en beslutning.

Og jeg har fortalt hende, at hvis vi har valgt forskellige stykker tøj til hende og trykket på knappen med ”bestil”, så er der ikke nogen vej tilbage, for så er det de ting, vi kan vente med pakkeposten de følgende dage.

Jeg sørger altid for kun at købe ind i én webshop for ikke at smide for mange penge ud til fragt, men jeg kan godt finde på at vælge en anden butik, når jeg et kvartal senere igen skal på indkøb af børnetøj.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *