Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

I flere år har jeg været eneste hankønsvæsen i familien, jeg lever sammen med min kone, vores fire døtre og katten fru Olsen. Mit højeste ønske har længe været et ekstra badeværelse, for fire skolepiger okkuperer husets eneste badeværelse flere timer hver dag, og jeg forventer ikke, at tidsforbruget bliver reduceret foreløbig og orker ikke at vente på, at de flytter hjemmefra, jeg vil have et badeværelse som tilhører min kone og mig.

Der er bare et lille problem: At få bygget et nyt badeværelse er en dyr foranstaltning, og jeg kan ikke deltage i arbejdet, fordi jeg absolut ikke er en handy man. Jeg har indhentet et tilbud hos vores lokale murermester, hans tilbud er ikke overraskende, faktisk troede jeg, det ville blive dyrere at inddrage en del af bryggerset til badeværelse, der skal jo både rives vægge ned og bygges nye op, lægges gulv varme, sættes fliser og klinker op, plus alt det løse.  Men hans tilbud inkluderer ikke VVS udstyret, for efter aftale med ham vil jeg selv købe toilet, håndvask og armaturer, for jeg har af en kollega fået at vide, at jeg kan spare end del penge ved at bestille det i en net butik som sælger billig VVS.

Vores krav til et nyt badeværelse er simpelt, hverken min kone eller jeg drømmer om arkitektonisk udstyr, vi drømmer bare om at kunne komme i bad eller på toilettet, når vi har lyst eller behov for det. Og som min kone sagde, ”jeg vil glæde mig til, at jeg ikke hver morgen er ved at komme for sent på job fordi jeg ikke kan komme til i badeværelset”. Og en undskyldning over for ens arbejdsgiver lydende på, at badeværelset var optaget, er nok ikke gangbar.

I den anbefalede net butik har vi kigget på udbuddet af toiletter, vaske og armaturer, det er svært at beslutte sig, for der er et kæmpe stort udvalg af VVS udstyr, og det udstyr, vi vælger, er betaleligt men samtidig af god kvalitet.

Nu handler det så om at få løst vores ”lille problem” vedrørende økonomiseringen af det ønskede badeværelse. Jeg har en aftale med vores bankrådgiver i morgen, så derfor har jeg lavet en opstilling på udgifterne til håndværkere og inventar, så jeg synes, jeg er velforberedt til mødet. Heldigvis har vi en fornuftig og rigtig rar bankrådgiver, og jeg er sikker på, at han i hvert fald kan forstå vores ønske, for han er også far til fire piger, som garanteret optager lige så meget tid på badeværelset som vores.

Nu må vi se, om vi kan låne pengene, og min kone har belært mig om, at hvis vores rådgiver slår ud med armene og siger, at vi ikke behøver at vælge den billigste løsning med hensyn til VVS udstyret, skal jeg endelig tage imod hans tilbud, for så er der et par skabe og et rigtig smart armatur til bruseren, som hun gerne vil have. Jeg håber, at lånet bliver godkendt, men pengene skal jo tilbagebetales, men det spekulerer min kone ikke så meget over.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *