Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

Jeg har tabt 25 kilo – ja du læste rigtigt – fem-og-tyve-kilo, det er helt vildt, jeg kan nu være i noget af mit helt gamle tøj, tøj jeg ikke har kunne passe i mange år. Og det skydes helt og udelukkende den effektive slankekur.

Jeg startede på slankeskolen for et par måneder siden, jeg var desperart og havde prøvet alle mulige slankekure. Min appelsinhud på benene var begyndt at indtage kroppen. Så jeg var desperart på udkig efter en effektiv slankekur, som kunne hjælpe med at få mig ned i vægt.

Jeg deltog i den gratis slankeskole på www.effektivkur.dk og ved at følge den tabte jeg hurtigt 10 kilo – men der var så også nok at tabe af. Efter slankeskolen var slut fortsatte jeg med at følge principperne i denne effektive slankekur, og tabte så hurtigt endnu 10 kilo. De sidste 5 kilo har jeg ikke være helt på kuren, men har spist fornuftigt og som altid, masser af grøntsager.

Jeg kan kun anbefale at man prøver slankeskolen, den er helt gratis og meget effektiv.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *