Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

En bogholder sørger for at postere din virksomheds indtægter, udgifter og mellemregninger, så dit regnskab er klar til revision. En god bogholder kan typisk også lave basal vejledning om økonomiske dispositioner og sikre, at diverse betalinger og forpligtelser overfor det offentlige – f.eks. SKAT – bliver overholdt. Desuden kan en bogholder sørge for at udbetale løn og lave debitor- og kreditorstyring.

Få 3 uforpligtende tilbud

Udfyld skemaet herover og få tre helt gratis og uforpligtende tilbud fra dygtige bogholdere i dit område, der er klar til at gå i sving med bilagene. Du binder dig ikke op på noget, men tværtimod kan du få en klar fornemmelse af prisniveauet i markedet. De bogholdere, der vil give dig tilbud er alle kompetente og vores løbende kvalitetskontrol gør, at du sikkert kan gøre brug af vores tilbudsservice.

Derfor skal du bruge en bogholder

Alle virksomheder kan gøre brug af en bogholder. Større virksomheder har ofte brug for én, fordi de ganske enkelt ikke kan overskue de store mængder af bilag, betalinger, fakturaer osv. Men også for små, mellemstore og iværksættervirksomheder kan det ofte også give rigtig god mening at hyre en freelance bogholder. Det gør nemlig, at du som mindre virksomhed kan holde fokus på det, du er bedst til.

Hvad koster en bogholder?

En professionel bogholder er typisk ikke ret dyr. De er ikke revisorer, og det er ikke en beskyttet titel. Derfor er der også mange brodne kar i branchen, men vores løbende kvalitetskontrol sikrer, at det kun er kompetente folk, du får tilbud fra. Og når der kun er få bilag i virksomheden, kan det typisk gøres med et snuptag. Og når man tænker på dels, hvad du kan bruge tilden på af mere konstruktive ting, og dels hvad du kan spare i bøder ved for sen indberetning eller endnu værre; forkerte indberetninger.

Så kom i gang allerede nu og indhent tilbud fra 3 bogholdere, der passer til dine behov.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *