Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

De fleste mennesker foretrækker faktisk lokale leverandører, og det gælder både på land og i by. For eksempel gælder det i Hvidovre, som det gør det i i Lille Skensved. I dag kigger vi på ejendomsmægler Max Mardorf i vores lille serie om lokale forretningsfolk, der gør en forskel. Han driver Home i Hvidovre, og hans listninger af huse kan ses flere steder på nettet – blandt andet på DBA.

Lokalt engagement

Max Mardorf er kendt i Hvidovre for sit store lokale engagement, der giver sig udslag i alt fra sponsering af lokale sportsklubber til et (tidligere) medlemskab af Rotary og til en formandspost i en selvforsvarsklub. Men hr. Mardorf er også kendt som en yderst habil badmintonspiller og en engageret svømmetræner.

Max Mardorf på LinkedIn

Max Mardorf elsker at svømme, og som allerede nævnt har han fungeret som både træner og livredder i Østerbro Svømmehal i flere år. På det professionelle plan er Max Mardorf også kendt som underviser på Niels Brock – og naturligvis som en kompetent og dygtig ejendomsmægler og i øvrigt også som valuar.

Der er flere portrætter og gode steder med information om denne erhvervsmand på nettet. Her kan du læse mere om Max Mardorf, hvis du er interesseret:

Det fortaber sig lidt i historien, hvorfra efternavnet stammer, men lidt research viser, at der er en by i Tyskland med navnet Mardorf. De har endda en hjemmeside, du kan besøge her.

Uanset hvad: Det ser ud til, at Home i Hvidovre er en af de mest effektive ejendomsmæglere i byen, og mange får solgt hurtigt og til rette pris takket være Max Mardorf. Han er også kendt for at være fuld af gode råd, hvis man vil have sit hus solgt hurtigt – for eksempel er det ofte en god ide at sørge for frisk maling og tapet!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *