Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

Sommetider er det bare nødvendigt at rydde lidt ud i klædeskabet og starte på en frisk. I rigtig mange år har jeg gået rundt i det samme tøj, og det har sådan set været fint nok med mig. For lidt tid siden kom jeg dog frem til, at det var på tide at skifte lidt ud, da jeg pludselig stod iklædt den samme t-shirt, som jeg havde set på et billede for 6 år siden.

Jeg har bestemt ikke noget imod at bruge mit tøj mange gange, men jeg har også nogen gange behov for at få noget nyt. Jeg er desværre ikke millionær, og det er derfor også tit en stopklods for mig, når jeg gerne vil ud og shoppe nyt og lækkert tøj. Jeg blev dog anbefalet af mine veninder at besøge ASOS, som efter sigende har virkelig lave priser, samtidig med at kvaliteten er høj.

Ganske som lovet blev jeg mødt af prisskilte, som jeg virkelig kunne lide at se på. Udvalget var helt enormt stort, og da jeg har en lidt udefineret stil, var det rigtig fedt, at jeg kunne gå lidt på opdagelse i forskellige typer og modeller. For mig var det en helt ny fornemmelse, at jeg rent faktisk ikke behøvede at kigge på prisen hele tiden, men bare kunne slappe lidt af og finde de modeller, jeg brød mig om. Jeg fandt ud af, at jeg kunne bruge en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, som ville give mig yderligere procenter, og det benyttede jeg, så jeg lavede nogle endnu bedre tøj-handler.

Kjoler til enhver lejlighed

Da jeg faktisk er rigtig glad for mine former, kan jeg godt lide at tage en pæn sommerkjole på, som viser min krop frem på en sød og uskyldig måde. Jeg er tilhænger af, at man tør vise sig frem, og her er en kjole den allerbedste måde for mig. Jeg havde bestemt mig for at finde nogle flotte nye kjoler. Først og fremmest skulle jeg bruge en ny sommerkjole, som jeg kan tage på, når jeg skal en tur på stranden med familien eller ud på en stille cykeltur i skoven. Heldigvis havde ASOS et overdådigt udvalg af kjoler, og det var bestemt ikke et problem for mig at finde nogle flotte alternativer. Jeg endte op med at købe en kjole, som har en masse flotte farver, og som derfor er god til ren afslapning.

Jeg skulle også bruge en smuk festkjole, da jeg ofte bliver inviteret til pænere selskaber. Jeg har i forvejen nogle stykker, men jeg manglede en lidt længere model, som passer til de mere formelle arrangementer. Hos ASOS fandt jeg en række modeller, som jeg egentlig gerne ville have, men jeg købte en blå kjole, som giver min krop et elegant udtryk, og som virkelig fremhæver formerne på mine ben og lår.

Kjolerne stod hos ASOS til en rigtig fornuftig pris, og jeg kunne faktisk få dem til noget under, hvad jeg havde regnet med. Jeg blev dog endnu mere glad, da jeg brugte en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, og jeg fik derfor yderligere 10 procent på mine kjoler.

Enkelt og stilet

ASOS er det helt rigtige sted at købe tøj, hvis man kan lide et klassisk look, hvor man selv kan bestemme, hvor spraglet det skal være. ASOS tilbyder et kæmpe udvalg af forskellige tøjtyper, som ofte er meget klassiske og neutrale i farverne. For nogle kan det virke kedeligt, men for mig er det stik modsat. Jeg ser nemlig ensfarvet tøj som en mulighed for selv at præge det. Jeg ønsker nemlig ikke at gå kedeligt klædt, og jeg pifter ofte min stil op med en masse flotte smykker, et armbåndsur eller en flot taske. På den måde kan jeg supplere mit tøj op, så jeg ikke ser kedelig ud, selvom jeg er klædt i ensfarvet. Her mener jeg, at ASOS er en rigtig god side, fordi man selv får muligheden for at tilpasse det.

Generelt var jeg meget tilfreds med at handle hos ASOS. Siden var nem og overskuelig at finde rundt på, og jeg fandt hurtigt ind på de steder, hvor jeg havde noget at kigge på.

Disclaimer