Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

Det var helt tilfældigt, at den forretning med kontorudstyr, som jeg er bestyrer af, for nogle måneder siden fik chancen for firmaets hidtil største ordre nogensinde. Jeg var til en reception hos en af vores forretningsforbindelser og faldt i snak med en anden deltager i receptionen. På et tidspunkt nævnte han nærmest periferisk, at hans firma var ved at indrette en større ejendom i midtbyen til et moderne kontorhotel.

Han fortalte meget begejstret om det nye koncept, som kort fortalt gik ud på, at lejerne i kontorhotellet skulle have den bedst mulige service, ligesom omgivelserne skulle ose af høj kvalitet og god atmosfære. Han var sikker på, at der er et marked for kontorhoteller, der byder på den ultimative kvalitet og komfort i alle aspekter af forretningen.

Jeg kunne ikke dy mig for at spørge, om der allerede var entreret med møblement til det nye kontorhotel. Det var der ikke, så jeg skyndte mig at melde mig på banen og fortalte min nye bekendte, at vi i vores forretning netop handler med kontormøbler af enhver art, men udelukkende med kvalitetsprodukter, som helt sikkert ville tiltale ham.

Jeg var sgu så lykkelig over, at vi havde entreret med det firma, der varetager vores telefonpasning – ellers havde jeg jo aldrig fanget den kunde!

Han var bestemt ikke uinteresseret men gjorde mig opmærksom på, at de selvfølgelig ville indhente tilbud fra flere mulige leverandører. Det afgørende ville være, at møblerne skulle være af meget høj kvalitet, helst af et anerkendt mærke og med en kendt møbelarkitekt som designer.

Jeg vejrede chancen for en meget stor handel og udvekslede naturligvis visitkort med manden. Jeg vil tilstå, at jeg noget overrasket, da han mandagen efter troppede op i vores forretning. Han kom for at tage nogle af vores møbler nærmere i øjesyn, men jeg var nødt til at understrege overfor ham, at vi ikke havde mulighed for at udstille hele det store udvalg af møbler, vi er leveringsdygtige i.

Men i den ene ende af vores forretning har vi udstillet skriveborde og stole samt tre forskellige opstillinger af møblement til mødelokaler i Lyngby. Det var helt tydeligt det sidste, der interesserede manden mest, og han fortalte, at det nye kontorhotel ville lægge ekstra vægt på møblementet i hotellets mødelokaler, for det er jo mest der, vores lejere har brug for at sende et overlegent signal til deres kunder, som han udtrykte det.

Jeg kunne fornemme på ham, at han bestemt ikke var utilfreds med de møbler, vi havde i vores udstilling, men jeg valgte også at vise ham nogle brochurer med en serie italienske designmøbler, som vi for nylig har fået forhandlingen af.

Dem blev han meget begejstret for, og det var så heldigt, at vi ugen efter skulle modtage et mindre parti af disse møbler, så jeg lovede ham, at vi ville udskifte en af de tre opstillinger, vi havde i forretningen, men de nye, italienske møbler, så han kunne se dem i virkeligheden.

Vi aftalte, at han skulle kigge ind igen et par uger senere. Nu har vi i forretningen indrettet et meget flot mødelokale med de italienske møbler, så nu glæder jeg mig til at vise dem frem for min potentielle, nye kunde.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *