Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

Der er sure miner derhjemme. Jeg har været nødt til at fortælle familien, at vi ikke kommer afsted til Spanien her i april. Jeg har simpelthen for meget arbejde at lave. Og det kan jo være farligt at rejse lige nu.

Spanien

Så jeg har valgt ikke at sige noget til familien, udover at jeg er ked af det. Vi kan ikke rejse nu. Jeg har for meget arbejde. Og hvis jeg ikke passer det, ja, så er vores indkomst – og udsigt til andre ferier ude i fremtiden – også i fare.

Vi havde ellers fundet flybilletter til Malaga i Spanien. Og vi har glædet os til at komme derned til sol og varme. Her i marts med op til 5 graders varme er det virkeligt lækkert at tænke på 20 graders varme, lækre lokale små restauranter – og total afslapning på en balkon med god udsigt.

Vi flyver senere

Men jeg har været nødt til at love alle herhjemme, at vi finder nogle andre flybilletter på https://www.rejsepriser.dk/ . Måske til et endnu mere spændende sted. Måske til en helt anden del af verdenen. Hvem ved?
Det er jo ikke utænkeligt, at vi finder nogle virkeligt billige flybilletter til Australien eller New Zealand. Det er sådan nogle af de steder, som min kone drømmer om at komme til. Hun har en idé om, at hun gerne vil lære den originale befolkning at kende i de lande. Maori eller aboriginals, eller hvad det nu er, de kaldes. Som antropolog har hun altid lidt andre tilgange til, hvorfor og hvor hun vil hen på ferie.

Det er måske ikke, fordi hun er antropolog. Det er nok snarere, fordi hun arbejder på et museum, hvor tilgangen til at vise forskellige versioner af historien er meget konservativ.
Hun kan da bare sige op og rejse ud. Vi finder flybilletterne. Og kommer afsted, før eller senere.

Disclaimer