Seneste artikler

Brætspil er ren hygge Mini-zoo er perfekt for mindre børn

Når jeg sidder og læser min avis eller ser i fjernsynet, hvordan bankerne og realkreditinstitutterne strammer de i forvejen hårde krav til de kommende boligejere, så væmmes jeg. Vi har alle et ansvar for at få hjulene i gang igen, men det eneste de gør, er at sætte en kæp i de hjul.

Kommende boligejere skal jo nærmest komme med lige så mange penge, som de vil låne, hvilket er umuligt. Eller også skal de have et rådighedsbeløb, som er helt ude i hampen. Flere banker har krævet, at rådighedsbeløbet, som en typisk kernefamilie med 2 børn skal have, når alle udgifter er betalt, skal være omkring 15.000 kr. om måneden.

15.000 kr. det er seriøst mange penge, og dem som har sådan et rådighedsbeløb, har sikkert slet ingen grund til at skulle låne penge. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor det online lånemarked har kronede dage.

Låner man penge online, skal man ikke stille sikkerhed overhovedet, og de eneste krav fra lånefirmaerne er, at man skal være fyldt 18 år, og man må ikke være registeret i RKI! Vel er renterne da dyrere ved online lån, men langt de fleste får i det mindste lov til at låne, så de kan komme videre i deres liv.

Ved online kviklån kan man låne fra 500 kr. op til 300.000 kr., og man får svar inden for få timer. Bliver man godkendt, har man pengene på kontoen få dage senere. Det gode ved disse online lån-udbydere er, at de ikke spørger, hvad pengene skal bruges til, eller kommer med andre nærgående spørgsmål.

Går man i banken for at låne penge, bliver ens lån inddelt i billån, forbrugslån eller huslån, og nogle af lånene er dyrere end andre. Sådan er det ikke med online lån, der ligger alle lån i én og samme kategori med samme rente.

Vil du vide mere omkring online lån, så kan du søge på Google eller også kigge forbi Trygt Bank, som har samlet nogle af Danmarks bedste og billigste online kviklån her: https://trygt.dk/kviklaan

Der er jo også muligheden at tage et nærmere kig på de evigt populære og lynhurtige SMS kviklån her hos Lån-penge.site.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *