Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

Oplevelserne står på rad og række når du rejser til New York. New York City er en fuldstændig fantastisk by. Den er stor og har ca. 8 millioner indbyggere, og er centrum for meget af verdens børshandel.

New York har så mange flotte attraktioner du kan opleve, at du kan opleve alt fra street kulturen til, at stå i toppen af de højeste skyskrabere i den enorme by.

Når du tager til New York er det vigtigt, at du prioritere, hvad du vil, men også din tid. For hvis du skal nå, at se mange forskellige ting, er det en rigtig god idé at planlægge, så du ved, hvad du skal hvilke dage og har overblik over turen. Det betyder samtidig også, at du er sikker på, at du får en rejse til New York i verdensklasse, og en oplevelse for livet.

Derfor er rejser til New York noget specielt

Rejser til New York er meget specielle fordi New York er en af verdens hovedstæder for forskellige kulturer. Der er 179 forskellige nationaliteter og næsten lige så mange kulturer i den enorme by. New York er absolut et besøg værd.

Det specielle ved rejser til New York er de forskellige attraktioner som:

  • Manhatten
  • Wall Street
  • Empire State Building
  • Brooklun Bridge
  • Central Park
  • Frihedsgudinden
  • Ground Zero og mange flere..

 

Læs meget mere om rejser til New York.

Rejser til New England

New England ligger i det helt nordøstlige af USA. New England er i de seneste år faldet lidt i baggrunden, som rejsedestination på bekostning af rundrejser i Californien, strandferier i Florida og rejser til New York.

Det er lidt synd, at New England er gledet lidt i baggrunden som rejsedestination, da dette område har rigtig meget at byde på.

Her er fantastisk natur overalt, og mange gode oplevelser. Når du tager en rejse til New York kan den nemt kombineres med en tur til New England, så du får set begge steder. New England omfatter bl.a. delstaterne, Massachusetts, Vermont og New Hampshire. Denne stat fik navnet New England af en kaptajn i 1616, som stiftede denne koloni, som nu er blevet til en stat.

New England er anderledes

Regionerne i New England skiller sig meget ud, og du vil finde ud af, at den gamle britiske koloni skiller sig ud på bla. ét område. Der er englændere og irere overalt i New England, hvilke udgør 21% af befolkningen i New England. Dette er den højeste koncentration af irere og englændere i hele USA

New England er kendt for, at være et mere naturligt og ikke mindst romantisk sted at tage hen. Der er ikke mange store byer i staten, og der dyrkes stadig helt almindeligt landbrug, som vi kender det i Danmark.

Der er rig mulighed for, at tage på stranden i New England, udover det har du også mulighed for, at tage ud på havet og opleve hvaler.

Klimaforholdene i New England er lidt specielle, hvilket betyder, at der ikke er varmt hele tiden, og der kan godt regne engang imellem, men så er du også sikret en unik natur og andre oplevelser, du ikke kan få andre steder i USA. Vil du vide mere om rejser til New England?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *