Seneste artikler

Senior dating: Her finder du både venskab og romantik Brætspil er ren hygge

Da jeg var barn og ung, kunne man her i det jyske høre folk snakke om, at den eller den kvinde vist ventede småfolk. Det slog mig forleden dag, da min kone kom hjem fra en bytur, hvor hun blandt andet havde købt noget babytøj i anledning af, at vores søn om få dage skal være far for første gang.

Min kone holdt en sparkedragt op foran mig og fortalte, at den var fra Småfolk. Du mener vel, at den er til småfolk, sagde jeg, men hun oplyste mig om, at der var tale om navnet på et temmelig kendt mærke i børnetøj. Pudsigt, tænkte jeg for mig selv, men så blev jeg jo så meget klogere.

Men der var mere i min kones indkøbspose, for hun havde også købt både et sæt nattøj og tilhørende sengetøj i samme design, så den snart nyfødte kunne tage sig godt ud, mens han sov. Vi ved nemlig på forhånd, at det bliver en dreng, og forældrene har allerede bestemt, at han skal hedde Victor, som vist er et meget populært navn til drenge for tiden.

Nattøjet og sengetøjet var ret farvestrålende og havde samme påtrykte motiv. Min kone bekendtgjorde stolt, at det var fra Molo Kids, som også er et kendt mærke. Jeg spekulerede lidt over, om Molo mon er forkortelse for et eller andet, men jeg kunne ikke komme i tanker om en logisk forklaring, medmindre da at designeren hedder Mogens Lorentsen. Men ret beset er jeg da også bedøvende ligeglad.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *